lunes, 10 de septiembre de 2007

Le Tour Ultime (5)

No he recibido las últimas crónicas del equipo de Julián, pero según la web de la organización esperan que termine esta próxima madrugada. A ver si es verdad.

Os subo aquí el comunicado que ha hecho público el participante catalán, Amat Artigas, que se tuvo que retirar por problemas con el GPS achacables, según cuenta, a la organziación, de la que se queja ampliamente.

Aunque está en catalán se entiende bastante bien.


COMUNICAT OFICIAL SOLO RIDER 102

Com a cap de l´expedició a LTU i participant en la prova us vull deixar aquí unes paraules en contra de la mala organització de la prova per part de LE TOUR ULTIME.Després d´invertir 10.000 euros en el projecte i de la quantitat d´hores d´entrenament realitzades per arribar en bones condicions a la prova, ens ha sabut molt greu com ha acabat tot degut a problemes de navegació degut a gps´s, road books i mapes errònis de la organització. No podia ser que tots tres fóssin diferents en determinats punts, i la solució que en donàven era sempre que seguissim el GPS. Vàrem corroborar amb l´equip d´en Julían Sanz (únic supervivent fins ara a la prova) que hi havia rutes diferents entre els diferents participants i que hi havia sectors o timestations amb molts més de quilómetres que la resta. Desde el primer dia ja hàviem tingut problemes, peró a mida que passàven els dies véiem coses estranyes, com carreteres tallades, carrers en contradirecció, etc. I havent parlat amb l´equip d´en Juliàn que ells no havien tingut aquests problemes. Tot plegat juntament amb l´organització "que passava" de nosaltres, estem molt i molt enfadats per haver hagut d´acabar així amb la impoténcia de no saber qué fer i amb una expedició també cansada per aquests aspectes. No es pot organitzar una prova tant "béstia" amb aquests factors en contra, i per aixó vàrem decidir parar a La Grasse.Ara ja som tots a casa i veient també que la organització ni es posa en contacte amb nosaltres ni vol saber-ne res, per tant, continuen "passant" de nosaltres i aixó encara ens fa més ràbia.Res més, esteu pendents de la web que aviat posarem en marxa un nou repte, que esperem aconseguir-lo, ja que ens ho organitzarem nosaltres i no estarem pendents de ningú.MOLTES GRÀCIES A TOTHOM, i sobretot als col.laboradors i patrocinadors que crec que no es mereixien aquest tracte de l´organització envers nosaltres.

SOLO RIDER 102 Amat Artigas
Marc Barbosa
Lluis Barbosa
David Resta
Alfi Lopez
Jordi Peracaula
Joan Coll
DNF Tour Ultime 2007
http://amatartigas.blogspot.com

No hay comentarios: